Začetek Bohinjski led in 2864
Bohinjski led in 2864 natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Ponedeljek, 25 Januar 2016 14:21

V soboto sem na ledno pokušino v Drt zvabil Nežo. Najprej sva se ogrela v krajšem Desnem slapu, potem pa preplezala še Levega, ki ga je za dva polna raztežaja. Slapiča spadata v najnižjo težavnostno stopnjo, zato je bilo pikanje en sam užitek. Skorajda bi si želela malo več stresa.

Za nedeljo smo s Petro, Nežo in Primožem Š. načrtovali sestop v Krmo v luninem soju. Pa smo bili hitri kot blisk in luno ugledali šele po obisku picerije Kot. Taktika ne prezgodnjega vstajanja se je izkazala za pravilno, saj se je vrh Triglava do našega prihoda že spraznil. Živela samota! Od Krme do Kredarice se magistralka deloma razširi v šestpasovnico. Na Triglav vodijo stopnice.

Nagradna igra: v prispevku manjka standardna fraza. Kdor jo prvi napiše, dobi pivo:)

Fotografije slabe kvalitete so iz mojih rok, ta lepe pa iz fotostudia Cigo.

levidesni 2 izstopdesni 3 cellevina zdravjejalovecstenarv bohinju je lepogreben na dolostenjeGrebenbele poljane

Zadnjič posodobljeno Sobota, 30 Januar 2016 22:53
 

Komentarji   

 
+4 #1 Matevž Juvančič 18:03 25-01-2016
a ti konci sodijo v splošno al lokalno specifično izjavo? v Bohinju je lepo bi bla namreč kar rahlo teritorialno požrešna :-) lahko pa tud začnemo razglabljat o ljubljanskem predmestju 8) drugač pa: pridni!
Citat
 
 
0 #2 Primož Urh 20:53 25-01-2016
Bravo, Matevž. Dobiš pivo!
Bohinj je le velik teritorij 8)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information