Začetek Rojstnodnevni Doberdob ali dva Hulka v Ostenju
Rojstnodnevni Doberdob ali dva Hulka v Ostenju natisni E-pošta
Prispeval Meta   
Sobota, 09 Januar 2016 13:04

Z Nežo sva se za moj rojstni dan podali prav posebnemu cilju naproti – osvojiti 16 smeri v Doberdobu v klasičnem športnoplezalnem stilu. S takim izzivom seveda ni heca, zato sva s pripravami začeli že dva dni poprej, ko sva svoji telesci izpostavili visečim stenam v štepanjskem PCLju. Neža je svojo huronsko moč pokazala v previsni steni s streho, kjer se je kar ulegla na posteljo gravitacije! Jaz pa letom in izkušnjam primerno napadem prijaznejše smeri, ki krepijo duha in dvignejo samozavest.

Naslednji dan peka piškotov (Neža) in pravilna testeninska prehrana (jaz).

Pa sva šli. Po postanku na kavi in rogljičkih v Kozini sva prispeli na prazno parkirišče v Doberdobu. Sonce se nama je nasmejalo, midve pa nazaj. V platkah sva se elegantno zlili s skalo, v previsih pa postali prava Hulka. Pomlatili sva piškote, glavno prehrano. Stranska jed je bila polovica banane, ki je bila tam v resnici samo zato, ker jo med tekmami jedo športniki kova Rafael Nadal. Pavze so bile borne. Ob mraku sva intenzivno vklopili vse čute, v temi pa napadli še Patato in z njo zaokrožili zgodbo.

Res čudovit rojstni dan in še danes čutim, kako mi poganjajo mišaki.

net1net2net3net4net5

Zadnjič posodobljeno Sobota, 09 Januar 2016 17:30
 

Komentarji   

 
+3 #1 Poli 12:14 11-01-2016
Lep izziv. Bravo 8)
Citat
 
 
+2 #2 Primož Bregar 21:41 12-01-2016
Haha, ful dobr..bravo :-)
Pa obenem vse najboljše ;-)
Citat
 
 
+1 #3 Dohtar 14:57 21-01-2016
Vse najboljše Meta :)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information