Začetek Virens in Južni raz
Virens in Južni raz natisni E-pošta
Prispeval Ivan Klasinc   
Petek, 01 Januar 2016 15:23

S Slavcem sva šla med Božičem in novim letom preverit, če je v hribih res tako zelo nenavadno toplo vreme, kot pravijo, da je. Opremila sva se v stilu "nič nas ne sme presenetiti", kar je imelo za posledico hudo potenje v vročini žgočega decembrskega sonca pri dostopu čez Gamsov skret in spoznavanje nenavadnih občutkov plezanja s polnimi nahrbniki, a je bil zato večer v bivaku ob pivu toliko lepši.

Samo plezanje je minilo brez posebnosti, če odmislim dva razgreta mladca, ki sva jih srečala v Južnem razu skute. Bila sta res light&fast, eden celo brez plezalnega pasu. Plezala sta večinoma nenavezana, ko pa je enemu malo popustila psiha, ga je drugi varoval kar na telo. Zanimiv prizor.

Hribi so v pozni jeseni res lepi in če se bo tako vreme nadaljevalo, toplo priporočam kaj podobnega.

IMG 3817 CustomIMG 3832 CustomIMG 3844 CustomIMG 3855 CustomIMG 3858 CustomIMG 3893 Custom

 

Zadnjič posodobljeno Sobota, 02 Januar 2016 12:27
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information