Začetek Novi prostori ferajna (tik pred zdajci)
Novi prostori ferajna (tik pred zdajci) natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Četrtek, 19 November 2015 12:06

Prišel je čas, ko je potrebno nekaj povedati o nastajanju nove plezalne stene, zato sledi 2. fazno poročilce.

Sredino dogajanje na ferajnu se pogosto preseli v prostore rastoče, barvajoče in urejajoče nove plezalne stene in ostalih skupnih prostorov.

Od zadnjega poročila smo uspešno zaključili gradbena dela na (i) sektorju Mišica (campus board, peg board, system board) in sektorju Manever (poličke in sidrišča). Celotna plezalna površina pa je doživela (ii) barvanje. ŽAOŽ (Ženske AOŽ) sekcija se je zagnala v barvanje skupnih prostorov, novo preobleko pa je dobil tudi predprostor in del zidov v glavnem prostoru.

Napredek je opazen tudi na področju osvetlitve. Nekaj močnih luči že bogati naš prostor. Potrebna je še inštalacija le teh in pa led trakov v Sektorju Trening. Prav tako je napredek na področju vode, saj smo locirali žive vode vode, na katere bi lahko priključili naš vodovod. Na tem in na področju ogrevanja nas čaka še kar nekaj pomembnih bitk.

Predvidena dela: (i) pospravljanje prostora, (ii) postavljanje smeri, (iii) osvetlitev, (iv) ogrevanje, (v) priklop vode, (vi) notranja oprema in interier ter selitev hladilnika (vii) sektor Launđ (terasa nad boulderjem), ;)

Ne glede na to, ali bodo dela v celoti zaključena ali ne, bomo novo steno otvorili 18. 12. 2015, ko bo program otvoritve s svojim pikrim humorjem, razglašenimi inštrumenti, nedefinirano neprijetnim vokalom, starimi in novimi uspešnicami začinil super svetovno senzacionalni bend Bong, Fifi in Mala jeba. Pridite na otvoritev... Za jetra in debelo črevo bo poskrbljeno.

 

(foto by various artists)

 

1 Ravna2 Boardi3 Boardi4 Snažnost5 Pred barvanjem6 špura7 ŽAOŽ 18 ŽAOŽ 29 ŽAOŽ 310 ŽAOŽ 411 Hodnik12 Belinka13 A je to14 Afne15 Generacije

17 Afront16 Profil18 Panorama19 Otvoritev

 

 

 

Zadnjič posodobljeno Sreda, 25 November 2015 09:48
 

Komentarji   

 
+1 #1 Primož Bregar 20:48 19-11-2015
Pridem :-) ker..spodobi se in pravično je ;-)
Upam da bo dobra muzka :P
Citat
 
 
+2 #2 Meta Resnik 19:14 20-11-2015
Ja launđ, absolutno. Kaj ti bo voda, če nimaš launđa.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information