Začetek NOVI PROSTORI FERAJNA (V NASTAJANJU)
NOVI PROSTORI FERAJNA (V NASTAJANJU) natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Četrtek, 17 September 2015 13:31

NOVI PROSTORI FERAJNA - NOVA PLEZALNA STENA - fazno "poročilce"

Čas je, da širnemu občestvu (članom, bodočim članom in ostalim siromakom, ki slučajno zaidejo na našo spletno stran) pokažemo, kako poteka gradnja in prenova novih prostorov Ferajna, ki bodo že v kratkem novim tečajnikom in starim sabljam ponujali kakovosten plezalni trening, izvajanje alpinistične šole in ferajnovsko druženje. Na novi steni bomo postali suvereni za napadanje širnih ostenij po domovini, Alpah in ostalih gorstvih sveta.

Kot veste, smo pozimi v najem in uporabo dobili večji prostor v servisnem območju Slovenskih železnic. Zanesenjaško smo se lotili odnašanja ruševin in čiščenja prostora. Novi prostor je velik in visok, tako visoki pa so postali tudi naši načrti po gradnji velike ferajnovske stene in ureditvi novih skupnih prostorov.

Opravljena pripravljalna dela: (i) podpis pogodbe, (ii) urejanje dostopa, (iii) odvoz ruševin, (iv) čiščenje prostora, (v) priklop elektrike, ...

Opravljena gradbena dela: (i) sektor Stena, (ii) sektor Boulder, (iii) sektor Hodnik

Predvidena dela: (i) sektor Mišica (campus board, peg board, system board) in Manever (poličke in sidrišča), (ii) barvanje plezalnih površin, (iii) postavljanje smeri, (iv) osvetlitev, (v) sektor Launđ (terasa nad boulderjem), (vi) priklop vode, (vii) notranja oprema in interier ter selitev hladilnika ;)

Polni elana in zanosa čakamo trenutek, ko bodo novi prostori zaživeli v polni meri.

Fotoreportaža (Foto by M.E. - Đ. in P.B. - P.)

00 Mapa00 Novi Ferajn01 pucanje02 3D nacrt03 Sidranje04 Konstrukcija raste05 Konstrukcija raste06 BFMJ07 Ko tudi Poli ni več dovolj visok08 Platenje10 Redki momenti čiste sreče11 Detajli12 Modeliranje13 propisni stant14 Steber15 bolderija16 bolder vogal17 Hodnik18 Hodnik19 Hodnik20 fleks mašina21 Zeljo modruje22 pogled hodnik23 pogled 124 pogled 225 pogled 3

 

Zadnjič posodobljeno Sreda, 23 September 2015 12:24
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information