Začetek Praznično dopoldne nad Vršičem
Praznično dopoldne nad Vršičem natisni E-pošta
Prispeval Komandos   
Ponedeljek, 29 Junij 2015 16:16
V četrtek smo se Primož,Ciganka, Kaja in js napokali v avto in oddirkali na Vršič mal plezat. Ker so vsi navijali za sonce in kratke rokave, jaz pač ne, smo se odpravili v JV steno NŠG. Primož in Kaja sta se namenila v Jeseniško, vtisi pa so: začela sva v Rumeni diagonali, nadaljevala po Uroševi grapi, ter se nenavezana sprehodila, kjer se nisem lih najbolš zmenla sama s sabo, kako nest štrik, da se ti pri vstopu v smer prav profesionalno ne zavozla. Prvi cug se mi je, zdel kar izpostavljen, kar mi je bilo všeč, hkrati sm se pa ves čas spraševala, kakšen bo tisti detajl V+ v naslednjem cugu. Izkazalo se je, da ga je bilo konec še preden se je zares začel :) Na grebenu je bilo malo gneče, posledično malo otežena komunikacija in to je to, že  sva bila na vrhu. Kratko in sladko :) 
Medtem sva midve s Ciganko  sami uživali v smeri Stoletje, kjer so celo smer glasno navijali za naju z Vršiča: dejmo dejmo, bravooo, še maal :D O smeri pa: zaaanimiv začetek plate, všečen previs, kot tudi cela smer, razen zadnejga cuga, ki je kar podrt. Na vrhu sva uživali na mehkih travah do prihoda Primoža in Kaje. Sledil je sestop, pivo in rally domov. Fajn je blu :D
Kaja v Jeseniškikaja nšgplataPetra pred prečkona vrhuza vnuke
Zadnjič posodobljeno Petek, 03 Julij 2015 20:29
 

Komentarji   

 
0 #1 Primož Bregar 20:35 29-06-2015
Užitkarji :lol: , pridni :-)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information