Začetek Stene nad Slemenom
Stene nad Slemenom natisni E-pošta
Prispeval Luka Klobučar   
Ponedeljek, 15 Junij 2015 19:49

V sredo zjutraj sva bila s Slatkim del skupine pol ducata Železničarjev, ki smo se odpravili na Vršič. Midva sva dostopila pod severno steno NŠG in se odpravila v Albinco. Smer nama je postregla z raznoliko kvaliteto skale in vlažnim detajlom.

 

Albinca02Albinca01

 

 

 

 

 

 

Po uspešnem vplezavanju v NŠG, sva se v petek zjutraj zakadila še malo naprej pod Veliko Mojstrovko v Kovinarsko smer. Previsni vstop v vstopni kamin je poskrbel za jutranjo rekreacijo. V drugem delu smeri pa naju je pričakala lepa plezarija v drzno izpostavljenih platah, za katero sva si želela, da bi trajala dlje. Za konec naju je čakala še dolga razgledna prečka po polici do izstopnega žleba, ki naju je pripeljal na rob stene nekje med Malo in Veliko Mojstrovko. »Veverc« ni bilo na spregled je pa smer lepa in dobro nabita s klini.

 

Kovinarska01kovinarska02Kovinarska03kovinarska04kovinarska05

kovinarska06

 

 

 

 

 

 

 

Fajn je blo!

Zadnjič posodobljeno Sreda, 17 Junij 2015 12:07
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information