Začetek Smrketa slekla hlačke
Smrketa slekla hlačke natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Sobota, 09 Maj 2015 09:22

Vanč ima zaradi Smrkete travme iz otroštva, jaz pa sem jo pa že večkrat opazoval iz sosednjih smeri. In tako sva jo šla splezat. Prva dva raztežaja trojke sta luštna priprava na detajl - dolgo, široko in rahlo previsno poč. Opozorila o težavnosti v različnih spletnih objavah niso bila iz trte zvita. Poč prikliče marsikakšen vzdih in krik, spije moč in zahteva nekaj težkih gibov. Sedenje na svedrovcu se mi je večkrat zazdelo kot sila privlačna ideja, a sem vseeno stisnil zobe in se boril do konca. Jedva. Sicer mi je šlo od vsega napora malo na bruhanje, sem bil pa vseeno vesel, da sem bil bolj nepopustljiv kot ponavadi. V zadnjem platastem raztežaju je pobudo zopet prevzel Vanč in elegantno izplezal iz smeri.

Kot kaže, sva bila Smrketi midva bolj všeč kot ona nama. Ne vem kako bi si sicer lahko razložil njene hlačke pred Bornovim tunelom.

smrketa 1smrketa 2smrketa darke selfismrketa hlacke 1smrketa hlacke 2

Zadnjič posodobljeno Sobota, 09 Maj 2015 19:13
 

Komentarji   

 
+8 #1 SlaTki 10:53 10-05-2015
Vanču se pa smeji kot da bi jackpot zadel. :lol:
Citat
 
 
+1 #2 edvin 13:03 11-05-2015
he he he ... :D
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information