Začetek Nočna Teranova
Nočna Teranova natisni E-pošta
Prispeval Luka Klobučar   
Sreda, 28 Januar 2015 17:57

V soboto je Metek objavil oglas za romantičen izlet. Po velikem navalu in kadrovanju smo se v ponedeljek ob 5 zvečer proti Jezerskem odpeljali Septoleta, Mitko, Metek in jaz. Pristop je potekal v soju lune, prijetnih zimskih temperaturah in popolnem brezvetrju. Na vstopu smo se po višini razdelili v navezi in zapodili v led. Sama smer je dobro narejena. V skokih led drugje pa vedno kadar rabiš najdeš nekaj kar drži. Se pa pozna, da je suha zima, saj so nekateri štanti precej visoko. S smerjo smo opravili v dobrih 3 urah. Sledil je še sestop čez žrelo, ki pa mu ne primanjkuje snega :).

Super zimska klasika za mojo prvo zimsko smer in če zaključim s ponarodelim verzom Septolete: »Še bom tulal/a, ker bom pozimi še plezal/a!«

slika 3

slika 1

slika 2

slika 4

 

 

 

Zadnjič posodobljeno Sreda, 28 Januar 2015 20:29
 

Komentarji   

 
+3 #1 Poli 20:30 28-01-2015
Ful dober verz. Noro! :lol:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information